Publicitat
Esports

Mario Mollà, desè als 50 papallona de l’Europeu de Roma

S’ha quedat a només 22 centèsimes de la final

Mario Mollà, nedador del CN Terrassa, ha completat la primera de les quatre proves de l'Europeu de Roma

El nedador del CN Terrassa Mario Mollà (20 anys) ha debutat aquest dijous com a integrant de la selecció espanyola en el Campionat d’Europa que se celebra entre aquest dijous i el dimecres vinent a Roma.

Mollà ha finalitzat desè en la primera de les quatre proves que nedarà a la capital italiana. En els 50 metres papallona s’ha quedat a només 22 centèsimes de la final, que es nedarà aquest divendres a les 18.07 hores. De fet, s’ha posicionat com el segon reserva.

A les eliminatòries matinals, Mollà ha signat un registre de 23″54, acabant cinquè de la quarta de les sis sèries que han tingut lloc. Aquest temps li ha donat una plaça per a les semifinals de la tarda. Ha nedat la segona en un temps de 23’61, 7 centèsimes més lent que al matí.

Divendres, el nedador del CN Terrassa s’ha llançat a l’aigua en els 100 metres lliure. Ha nedat la quarta de les vuit sèries matinals i no ha aconseguit classificar-se per a les semifinals de la tarda. Ha signat un temps de 49″90. No era aquesta la prova on Mario Mollà tenia més opcions de fer final. Serà dissabte, en els 100 metres papallona.

Tancarà la seva participació en aquest Europeu diumenge amb el relleu espanyol dels 4×100 lliure, on tindrà com a companys els nedadors del CN Sabadrll Sergio de Celis i Carles Coll i Luis Domínguez (EM El Olivar).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top