Publicitat
Esports

Més de 4 mil atletes, reunits a Can Jofresa

El Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa va reunir 4.100 corredors de les escoles i centres educatius de la comarca a la zona esportiva de Can Jofresa

La zona esportiva municipal de Can Jofresa va acollir el Cros Escolar / LLUÍS CLOTET

Ja amb total normalitat, el Cros Escolar va tornar a celebrar-se a la zona esportiva municipal de Can Jofresa. El Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa va reunir un total de 4.100 corredors de diferents categories, entre prebenjamins i juvenils. La matinal d’atletisme a l’aire lliure va reunir els diferents centres educatius de la ciutat, que esperaven dissabte amb ganes i il·lusió arrencar una competició que la pandèmia de la Covid ha evitat que se celebrés en el transcurs dels darrers anys. Les condicions climàtiques van acompanyar i nens i pares van poder gaudir d’una intensa jornada atlètica. El Cros Escolar és l’activitat més multitudinària de les que realitza el Consell Esportiu.

Les primeres curses van ser les corresponents a la categoria juvenil. L’escola El Cingle es va adjudicar la victòria en la classificació general per equips masculina. En la femenina, la victòria per equips va correspondre a l’Institut Torre del Palau. Pel que fa a la categoria cadet masculí, el triomf va correspondre a l’Escola Mare de Déu del Carme, que es va imposar en tres categories més. En cadet femení va guanyar l’Institut Can Roca.

Pel que fa a les categories infantil i aleví, els centres guanyadors per equips van ser els següents: Infantil masculí de segon any: Mare de Déu del Carme. Infantil masculí de primer any: Mare de Déu del Carme. Infantil femení de segon any: Mare de Déu del Carme. Infantil femení de primer any: El Cim. Categoria aleví masculí de segon any: Escola França. Aleví masculí de primer any: Escola El Vapor. Aleví femení de segon any: Escola l’Enxaneta. Aleví femení de primer any: Escola Bisbal d’Ègara.

Es va concedir el premi als valors esportius a dos alumnes, de l’IES Santa Eulàlia i de l’Escola Carme, que van arribar abraçats a la meta després d’haver lluitat durant tots la prova, tot i no formar part dels primers classificats de la seva categoria. Aquesta gran festa va ser possible gràcies a la tasca d’un centenar de voluntaris.

Les finals nacionals seran al març

El Cros de Terrassa és un dels quatre que organitza el Consell Esportiu. El primer va ser el de Castellbisbal. En les setmanes vinents es desenvoluparan els de Sant Cugat i Rubí. La final nacional tindrà lloc el mes de març vinent. El Consell hi presentarà quatre atletes per categoria (alevins, infantils, cadets i juvenils). Aquest Campionat de Catalunya de Cros Escolar l’organitza la Unió de Consells Escolars de Catalunya (UCEC).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top