Publicitat
Esports

Valuosa victòria per al CN Terrassa davant del Barcelona

Un parcial de 3 a 0 dels de Cobacho al darrer quart ha resukltat decisiu

Adrià Delgado, en una acció defensiva del matx d'aquest dissabte / Lluís Clotet

En partit corresponent a la vuitena jornada de la lliga de Divisió d’Honor masculina, el CN Terrassa s’ha imposat aquest dissabte per 12 gols a 10 (3-3, 3-0, 3-5, 3-2) a un rival directe, el CN Barcelona. Ha estat una victòria treballada, de molt de mèrit.

Ambdós equips estaven empatats a cinc victòries i dues derrotes. Després d’aquest intents duel, els homes de Dídac Cobacho s’han situat en una meritòria quarta posició amb els mateixos 14 punts que té el tercer classificat, el CN Mataró. El CN Sabadell segueix líder amb 16 punts, per 15 del CN Atlètic Barceloneta.

El duel ha començat equilibrat. Tots dos equips han dut a terme un interessant intercanvi de cops que ha acabat amb un empat a tres gols. La superioritat dels terrassencs al segon acte ha estat clau. S’han imposat per 3 a 0, arribant al descans amb un 6 a 3 a l’electrònic.

A la represa, els amfitrions han sabut mantenir l’avantatge, tot i que els cenebistes han venut molt cara la seva derrota. Han recuperat el desaventatge al tercer quart (3-5). Quan quedaven només vuit minut per acabar, el CN Terrassa manava per la mínima (9-8).

Els visitants han empatat a nou gols, generant un partit nou de molt pocs minuts. Ha estat llavors quan ha resorgit l’esperit guanyador d’un CN Terrassa que ha signat un parcial de 3 a 0 que ha estat decisiu per tancar el partit.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top