Publicitat
Esports

El CN Terrassa visita dimarts el Ludwigsburg alemany

En partit corresponent a l’anada dels quarts de final de la Challenger Cup, el CN Terrassa viatjarà a Stuttgart per enfrontar-se dimarts al conjunt alemany

Els jugadors del CN Terrassa tenen moltes esperances posades en aquesta eliminatòria de quarts de final de la Challenger Cup / alberto tallón

El dimarts a les 19.30 hores, el CN Terrassa torna a Europa. El conjunt que entrena Dídac Cobacho viatjarà a la ciutat alemanya d’Stuttgart per enfrontar-se als quarts de final de la Challenger Cup masculina de waterpolo contra l’SV Ludwigsburg 08. El duel d’anada es jugarà a les 19.30 hores en aquesta ciutat, situada una hora al nord de Stuttgart. El matx de tornada tindrà lloc el dimecres 8 de febrer a les 20 hores a la piscina del conjunt egarenc a l’Àrea Olímpica.

El tècnic Dídac Cobacho no defuig l’etiqueta de favorit. “Crec que ho som. Portem molts anys jugant a Europa i tenim jugadors que han disputat la lligueta de la Champions League. A més, la tornada és a casa i esperem omplir la piscina de gom a gom. Ens hem de fer forts a casa”, assenyala el tècnic egarenc, que no es fixa una renda de gols concreta en el partit d’anada. “Pensem a guanyar a Alemanya i prou. Ens hem de centrar en la defensa i, a poc a poc, anirà sortint l’atac”, comenta.

Cobacho entén que l’equip arriba en bones condicions a aquesta ronda de quarts de final. “Vam acabar l’any bé i l’hem començat també en un bon to. La preparació ha estat adequada”.

Un rival poc conegut

El tècnic terrassenc reconeix que en sap poc del Ludwigsburg. “Té dos boies forts i experimentats i compta amb Sergio Prieto, un vell conegut nostre. Probablement, serà un equip dur, com solen ser els conjunts alemanys. Tenim com a referència els resultats que ha obtingut contra rivals potents d’Europa, contra els quals ha perdut clarament. Això et dona una idea del tipus d’equip que et pots trobar”.

L’entrenador local remarca que “el principal rival som nosaltres mateixos. Som un equip jove, amb jugadors amb poca experiència, de manera que la prioritat és ser nosaltres i ser cada dia millors”.

Per la seva banda, el porter del Natació Iván Sánchez destaca l’optimisme que hi ha al vestidor. “Estem confiats, amb ganes i il·lusió i això es nota dins de l’aigua. Estem entrenant bé i estem jugant a un bon nivell. Anem a totes”.

L’SV Ludwigsburg 08 va acabar cinquè en la primera fase de l’Euro Cup, on només va guanyar el Tenerife Echeyde (15-13). Ja a la primera fase de la Challenger Cup, a Kranj (Eslovènia), va ser segon amb sis punts. Va imposar-se davant del Triglav Kranj (13-11) i el Kvik Kastrup danès (18-6).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top