Publicitat
Esports

El CA Terrassa, campió català per equips en arc recorbat

El club egarenc va penjar-se la medalla de plata en arc compost

Els components dels dos equips del CA Terrassa que van pujar al podi

El Club D’Arquers Terrassa va aconseguir dos podis en el Campionat de Catalunya per equips disputat aquest cap de setmana. Els representants egarencs es van proclamar campions catalans en la modalitat d’arc recorbat. L’equip el van formar Alfredo Sánchez, Albert Ortega, Jordi Rueda i Daniel Pérez. La segona medalla pel club egarenc va arribar en la modalitat d’arc compost i va ser la de plata per la formació que integraven Amador Roldán, Josep Castelló i Telesforo Peraza.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top