Publicitat
Esports

Xerrada de Juan Carlos Unzué al CN Terrassa

L’acte es farà dijous a les 19 hores

Juan Carlos Unzué està bolcat amb la difusió de la malaltia que pateix

El CN Terrassa acollirà aquest dijous una xerrada de l’exporter i exentrenador de futbol Juan Carlos Unzué. L’esdeveniment se celebrarà al Pavelló Poliesportiu de l’Àrea Olímpica a partir de les 19 hores i comptarà amb més de 650 assistents. Juan Carlos Unzué va ser diagnosticat d’ELA el 2020 i des de llavors s’ha bolcat en actes de suport a la investigació i divulgació d’aquesta malaltia. Nascut a Orkoien, Navarra, el 1967 com a jugador de futbol va formar part de l’Osasuna, on va començar i es va retirar, FC Barcelona, Sevilla, Oviedo i Tenerife. Com a tècnic, va dirigir el Numància, el Racing, el Celta i el Girona, a més de formar part del cos tècnic del Barça quan l’entrenava Luis Enrique Martínez.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top