Publicitat
Diners

Draghi no serà qui pugi els tipus d’interès

No serà en Mario Draghi qui augmenti els tipus d’interès a la zona Euro. I és que malgrat estava previst que es fes durant l’últim semestre d’enguany, el Banc Central Europeu ha anunciat la postergació d’aquesta mesura fins al primer semestre de l’any 2020. I en Mario Draghi deixarà de ser president del BCE a finals d’enguany.

Així doncs, caldrà estar molt atent a qui serà el nou president del Banc Central Europeu, ja que haurà de prendre decisions impopulars, com la de la pujada de tipus d’interès, que faran que l’economia no marxi tan bé com ara, així com augmentar els costos de finançament de famílies i empreses. Ara bé, també aquesta mesura afavoriria als bancs, augmentant els seus ingressos. A favor de què, o millor dit, de qui, aniran les mesures del president teòricament independent del Banc Central Europeu? Per començar, s’haurà de mullar amb els tipus d’interès i quedarà retratat, deixant un esbós del que pot ser el seu mandat.

jtorres@urbegrup.com

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top