Publicitat
Diners

Noves jornades de vaga entre els treballadors de terra d’Ibèria

UGT va convocar ahir a tot el personal de terra d’Ibèria a noves jornades de vaga després de no obtenir resposta per part de l’aerolínia en les negociacions del XXI Conveni Col·lectiu de Terra, segons informa el sindicat a través d’un comunicat, publicat en la seva pàgina web. S’han fixat inicialment vuit jornades d’aturades, programades per a tots els dilluns entre el 30 de setembre i el 18 de novembre. "Una vegada vençut el termini que UGT va donar a la companyia per a restablir i finalitzar immediatament la negociació del XXI Conveni Col·lectiu i, davant la falta de resposta, el sindicat ha registrat una convocatòria de vaga per a tots els centres i col·lectius d’Ibèria", va assenyalar UGT.

El sindicat va remarcar que lconsidera que la vaga "és l’última eina" dels treballadors per a "fer valer els seus drets". A més, indiquen que Ibèria no els ha deixat una altra opció en aquesta ocasió. El personal d’Ibèria va organitzar diverses jornades d’atur al juliol i agost davant la falta de personal i l’excés de càrrega de treball. Respecte a l’anterior conveni col·lectiu, els treballadors destaquen que es va fer "un enorme exercici" de responsabilitat, signant reduccions salarials per la subsistència d’Ibèria i de totes les seves línies de negoci.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top