Publicitat
Diners

Correos llança l’oferta més gran de places fixes des de 2004

Correos ha posat en marxa la seva anunciada oferta d’ocupació. L’empresa incorporarà 4.055 nous treballadors laborals fixos en el seu major procés de selecció des de 2004, segons informa la companyia postal pública i CCOO. Les noves ocupacions es reparteixen per totes les províncies del país. L’actual convocatòria d’ocupació fixa a Correos comptarà amb llocs a tot el territori de l’Estat, amb places ofertes a totes les comunitats autònomes i a totes les províncies. Concretament, a Catalunya la convocatòria comptarà amb 826 places, i la província de Barcelona amb 626, que segons el parer de CCOO milloraran les condicions de prestació del servei postal prestat als ciutadans i ciutadanes, després de les retallades de plantilla dels últims anys.

El gruix, uns 2.818 llocs, es destinaran a funcions de carter de repartiment, altres 725 per a agent de classificació postal i els 662 restants, a personal d’atenció al client. Correus posa així en marxa el procés de selecció de l’oferta d’ocupació anunciada el mes de febrer passat, amb l’obertura aquest dilluns, 30 de setembre, del termini per presentar candidatures per a participar en el procés de selecció, que s’estén fins al pròxim 10 d’octubre.

Correus aborda la nova oferta d’ocupació després que el passat 1 de març començaren a treballar en l’empresa els 2.295 nous treballadors fixos, més la meitat d’ells carters, seleccionats en l’oferta d’ocupació i consolidació de llocs temporals resolta l’any passat.

Correus incorpora tots aquests nous treballadors en funció de la taxa de reposició de plantilla que anualment li concedeixen els pressupostos i en virtut de l’acord que la companyia va aconseguir amb els seus sindicats el mes de desembre passat pel qual es va comprometre a generar un total d’11.200 ocupacions fixes fins a 2020.

Taxa de reposició
Així, els 2.295 treballadors que estan a punt de passar a formar part de la plantilla de Correus són els corresponents a la taxa de reposició que es va concedir a l’empresa l’any 2016, si bé el procés de selecció es va demorar i es va realitzar l’any passat. D’igual forma, els 4.055 empleats que l’operador postal seleccionarà enguany són els derivats de les taxes de reposició dels anys 2017 i 2018.

Així, del total de 4.055 nous empleats que la societat seleccionarà enguany, 1.869 corresponen a la taxa de reposició de 2017 i altres 1.612 treballadors, a la de 2018. Els 574 llocs restants, segons Correos, són fruit d’aquest acord laboral aconseguit amb els sindicats, en concret, del pla d’estabilització de 4.574 ocupacions que la societat s’ha compromès a escometre en el període 2018-2020.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top