Publicitat
Diners

El Banc Sabadell aposta per Mèxic per continuar creixent

Banc Sabadell ha reafirmat la seva aposta per Mèxic, on desitja “ajudar a les persones i a les empreses”, i va destacar que el país llatinoamericà “presenta una evolució excel·lent que contribueix cada dia més als resultats del grup”. Així ho va assegurar el president del banc, Josep Oliu, en un acte a Mèxic, en el qual es va projectar el seu nou rètol corporatiu en la façana de les oficines que té Banc Sabadell a la colònia (barri) Polanco de Ciutat de Mèxic. Segons un comunicat de la companyia, Oliu va apuntar que Banc Sabadell Mèxic “és una aposta” de la qual estan molt satisfet, perquè els “està permetent fer el que sabem fer millor: ajudar als ciutadans i a les empreses del país a prendre les millors decisions financeres”. Oliu va aprofitar la seva estada a Mèxic per a “mantenir reunions amb autoritats i amb clients destacats”. El director general de Banc Sabadell a Mèxic, Francesc Noguera, va subratllar la “clara aposta en el mercat mexicà i la tecnologia” que té la companyia per a oferir “la millor experiència” als seus clients. “Apostem des de l’inici per un model sense sucursals i avui reforcem aquest compromís amb una visió posada ja en els desafiaments com a banca, on volem seguir presents en la vida de les persones i empreses creixent amb elles”, va reivindicar Noguera. Banc Sabadell va iniciar les seves operacions a Mèxic en 2014 i en l’últim exercici ha incrementat la seva inversió en tecnologia entorn d’un 40% respecte a l’any anterior. En el comunicat, la companyia es va definir com “un aliat estratègic des de la seva banca corporativa i empresarial per a organitzacions”.

Solucions innovadores
L’entitat va informar que “els equips estan treballant en solucions cada vegada més innovadores que posen sempre al client en el centre de la presa de decisions”. “És amb accions com aquestes que Banc Sabadell reafirma la seva presència i compromís a continuar contribuint a l’economia mexicana, mantenint una presència pròxima i precisa”, va concloure. Banc Sabadell, que des de 2015 opera com a banc comercial, té presència al país des de 1991 amb una oficina de representació. Amb més de tres anys de feina a Mèxic com a institució de banca múltiple i amb presència a 11 ciutats del país, Banc Sabadell Mèxic comptava, a 31 de juliol del 2019, amb una cartera de crèdit de banca corporativa i empreses de 3.528 milions d’euros i una captació de prop de 1.674 milions d’euros. S’ha convertit en el primer banc de Mèxic 100% mòbil per a persones físiques i en la primera institució bancària a incorporar-se a l’Associació Fintech de Mèxic, fet que li permet d’enriquir la estratègia digital.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top