Publicitat
Diners

Cecot celebra el 25 aniversari de la Nit de l’Empresari a Barcelona

El president de la Generalitat, Quim Torra, assistirà aquesta nit a l’acte d’entrega dels premis anuals de la patronal terrassenca Cecot, que se celebrarà a la sala gran del Teatre Nacional de Catalunya (TNC). Enguany la #NitCecot arriba a la seva 25a edició. Amb el lema "ENERGÈTICS! Empreses sostenibles | Governs responsables | Transició energètica", l’entitat vol traslladar públicament la voluntat i la implicació de les empreses en l’assoliment dels objectius de "desenvolupament sostenible, però també la necessitat que les decisions dels governs i les administracions en matèria d’energia i transició energètica es prenguin tenint en compte l’impacte sobre el teixit productiu i la ciutadania a mitjà i llarg termini", va dir la patronal en un comunicat. L’acte començarà a les 8 de la tarda amb el lliurament de guardons i parlaments. Així, a més del discurs de cloenda, a càrrec del president de la Generalitat, parlaran Paco Hoya, president del Cercle Cecot de Joves Empresaris, Jaume Alsina, president del grup d’empreses que conforma BonÀrea, Josep Sánchez Lliure, president de Foment del Treball Nacional, i Antoni Abad, president de Cecot. Després de l’acte institucional, es celebrarà un còctel relacional.

L’empresari i fundador del Grup bonÀrea, Jaume Alsina, ha estat guardonat amb el "Reconeixement Cecot a la Personalitat" per la seva trajectòria professional en l’edició d’enguany dels premis anuals de la patronal egarenca. A més d’Alsina han resultat premiades, en les diferents categories, les empreses Sensocar, Silence, Kave Home, Able Human Motion, Uno y tres ceros, La Farga i l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya.

La més internacional
Entre les premiades està la terrassenca Sensocar, guanyadora en el capítol d’empresa més internacional, promogut per FEM i patrocinat pel Port de Barcelona. Actualment és la segona companyia més important en l’àmbit nacional en fabricació de cèl·lules de càrrega i visors electrònics. Des de l’inici de la seva activitat, l’any 1996, ha experimentat un creixement sostingut i ha mantingut una estratègia de dissenyar, certificar, fabricar i verificar els seus productes des de la seva planta ubicada a Terrassa per mantenir el know-how de producte i alinear les estratègies d’internacionalització i innovació, sense deslocalitzar la producció. El jurat ha valorat que des dels seus inicis, l’enfocament a la internacionalització ha estat una prioritat que ha condicionat l’estratègia corporativa de la companyia. Actualment, l’empresa està exportant un 76% dels seus productes a seixanta-tres països i preveu que en els tres anys vinents la seva facturació en mercats exteriors arribi al 90%. Entre les autoritats que hi assistiran estan, entre altres, Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya; els consellers Jordi Puigneró, Àngels Chacón, Chakir El Homrani i Miquel Buch. També hi aniran Joan Canadell, president del Consell de Cambres de Catalunya, Margarita Arboix, rectora de la UAB, Xavier Gil, rector de la UIC, i Francesc Torres, rector de la UPC. També està anunciada la presència a l’acte de Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, així com d’alcaldes de diferents localitats de la comarca, com Badia del Vallès, Matadepera, Barberà del Vallès, La Llagosta, Palau-Solità i Plegamans i de Sant Cugat del Vallès.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top