Publicitat
Diners

Endesa ofereix llum i gas a les oficines de Correos de Catalunya

Endesa i Correos han signat un acord comercial que obre una nova etapa en la relació entre les dues empreses i que complementa els acords per al pagament i enviament de factures als més de 4 milions de clients que la companyia energètica té a Catalunya. Gràcies a aquest acord, 340 oficines de Correos del territori oferiran serveis de Llum i Gas d’Endesa. La companyia s’assegura així arribar a totes les localitats amb l’objectiu de contribuir a eliminar barreres a les zones més despoblades i facilitar la gestió dels seus ciutadans, visquin on visquin.

Per a Correos, aquest acord s’emmarca en la nova estratègia anunciada recentment pel seu president, Juan Manuel Serrano, de posar a la disposició d’institucions, administracions i empreses tot el potencial que ofereixen les oficines com a canal de venda, per la seva capil·laritat i total cobertura territorial a tot l’estat. Cal recordar que les oficines van rebre més de 93,5 milions de visites a tot Espanya al llarg de 2018. Endesa ha valorat, precisament, el potencial de Correos per a acostar-se a nous clients i que aquests comptin amb la possibilitat de contractar els serveis de Llum i Gas gràcies a la prescripció dels empleats de Correos. Per a Javier Uriarte, director general de Comercialització d’Endesa, és un pas més en el nou impuls que ha pres la companyis Endesa per a continuar essent la marca de referència a l’hora de triar la seva comercialitzadora de llum i gas en un context cada vegada més competitiu. Segons Roberto Ducay, director Financer i d’Expansión de Correos, aquest acord permet continuar aprofundint en l’estratègia de diversificació de productes i serveis posada en marxa aquest 2019, així com ampliar àmbits de relació entre Correos i els ciutadans.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top