Publicitat
Diners

Tot-Net crea una aplicació per autoauditar-sei ser més eficient

Publicitat

Tot-Net, empresa de serveis de neteja, i amb seu a Terrassa, ha desenvolupat una aplicació amb l’objectiu de validar el seu mètode de treball mitjançant auditories. Prèviament, la companyia ha estandarditzat els seus processos de treball i els sistemes de neteja. Aquest mètode s’ha desenvolupat a partir d’una forta aposta per la inversió en R + D + I. Una de les conseqüències és que el “sistema organitzatiu permet reduir costos en els pressupostos dels clients”, diu l’empresa.

En l’actualitat, la companyia està evolucionant l’estructura de producció, i és per això que porta a terme una sèrie d’auditories internes, per validar el mètode Tot-Net. Una d’elles és l’auditoria de prestació de serveis, que certifica que l’esmentat procediment s’està realitzant adequadament. D’altra banda, recentment ha començat a realitzar auditories tècniques, que permeten certificar que el conjunt d’auditories de prestació es realitzen homogèniament. “Les auditories de supervisió les realitzen diferents gestors i en diferents zones. El que fem amb l’auditoria tècnica, és validar cadascuna d’elles perquè s’homogeneïtzin siguin adequades”, assenyala Francesc Pous, auditor intern de Tot-Net. Una de les grans novetats és que aquests processos es realitzen a través d’una aplicació mòbil que l’empresa ha desenvolupat específicament per a aquesta tasca auditora. ‘L’APP està connectada als nostres sistemes informàtics de gestió. Això ens permet que totes les dades que obtenim amb l’auditoria, immediatament estiguin informatitzades i en la nostra base de dades. Això és molt important, perquè el fet de tenir-les digitalitzades ens permet analitzar-les d’una manera òptima, i poder millorar el servei que oferim als nostres clients, amb l’objectiu de portar el mètode Tot-Net a l’excel·lència”, afirma Pous. Des de la companyia de serveis de neteja es fa una valoració molt positiva dels primers 6 mesos de funcionament de l’aplicació.”En l’era del “big data” en què ens trobem, com més dades tinguem, més informació i més útil serà per poder seguir millorant aquest sistema de cara al futur”, conclou l’auditor intern de la companyia.

Mig segle d’experiència
Tot-Net és una de les principals empreses de serveis de neteja d’Espanya, amb una experiència de més de 50 anys. “A Tot-Net es treballa amb el convenciment de la importància de la seva tasca. Unes instal·lacions netes i cuidades són una exigència col·lectiva, un factor que influeix positivament en les persones i en molts casos, una exigència sanitària”. Un servei professional de neteja, a més d’aportar benestar, contribueix al “manteniment i conservació de les instal·lacions i els béns d’equip. La imatge dels clients de Tot-Net és la imatge de Tot Net”.

Publicitat
To Top