Publicitat
Diners

Nou director executiu de mitjans a Caixabank

El consell d’administració de CaixaBank ha nomenat a Luis Javier Blas Agüeros nou director executiu de mitjans. El fins ara Head of Engineering & Data i membre del comitè de direcció de BBVA Espanya compta amb una àmplia experiència en el sector financer on estava centrat en la transformació dels processos de negoci i, en especial, en la transformació digital del banc durant els últims 20 anys. Luis Javier Blas Agüeros formarà part del comitè de direcció de CaixaBank en substitució de Jordi Fontanals, que seguirà vinculat a l’entitat durant els propers mesos en qualitat de director executiu, aportant la seva experiència i coneixement per assegurar el complet traspàs de les seves funcions.

Jordi Fontanals, de 61 anys, es va incorporar a "la Caixa " el 1976 i, des de llavors, ha ocupat càrrecs de responsabilitat en l’àrea de serveis informàtics fins que, el 2011, va ser nomenat director executiu de mitjans. Des de juliol del 2014 era membre del comitè de direcció de CaixaBank. CaixaBank és el grup financer líder en banca retail a Espanya i un dels més importants de Portugal, amb 15,6 milions de clients en el mercat ibèric i la major xarxa comercial de la península.

La tecnologia i la digitalització són clau en el model de negoci de l’entitat, que compta amb la major base de clients digitals d’Espanya (6,3 milions), segons va assegurar ahir l’entitat en un comunicat de premsa. A més, CaixaBank ha desenvolupat projectes que han marcat fites tecnològiques en el sector, com la creació dels primers caixers que permeten fer reintegraments mitjançant reconeixement facial i sense haver d’introduir el PIN, un projecte escollit com un dels Projectes Tecnològics de l’Any en els Tech Project Awards de la revista The Banker.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top