Publicitat
Diners

Les vendes de vehicles usats van augmentar el 3% a Catalunya

Les transferències de turismes i tot terrenys usats es van incrementar en un 3% en 2019 a Catalunya respecte a les xifres obtingudes en 2018, fins a situar-se en 328.038 unitats, segons dades de la consultora MSI per a la patronal dels concessionaris Faconauto. En l’àmbit nacional, les vendes van caure en un 0,5% el 2019 respecte a les xifres obtingudes el 2018, fins a situar-se en 2.094.725 unitats. El protagonisme del mercat nacional de cotxes usats ha recaigut especialment en els models de 3 a 5 anys, que han estat els únics que han vist augmentar les seves transferències en el passat exercici. Han augmentat un 14,6%, fins a aconseguir les 182.533 unitats. En paral·lel, en 2019 ha seguit augmentat l’edat mitjana dels cotxes transferits degut sobretot al fet que els models amb més de deu anys han acaparat, un any més, gairebé el 59% de totes les vendes d’usats, fins a aconseguir 1.227.523 unitats, encara que han descendit les transferències en aquest segment en un 1,5%. Els concessionaris han mantingut la seva participació en el mercat. Les vendes d’usats procedents dels concessionaris suposen ja gairebé el 20% del total, segons Faconauto. Enguany, la patronal espera que el mercat continuï decreixent lleugerament.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top