Publicitat
Diners

Les ajudes per a comprar cotxe inclouen als dièsel i gasolina

El nou Pla Renove, efectiu des d’aquest dimarts, subvencionarà l’adquisició de vehicles elèctrics i híbrids, i també als dièsel i gasolina. Obligarà a canvi de convertir en ferralla un cotxe de més de 10 anys. Així ho va anunciar el president del Govern, Pedro Sánchez, al costat de les associacions del sector de l’automòbil i els sindicats. El pla s’enquadra dins del programa d’estímul de 3.750 milions d’euros per al sector de l’automòbil avançat per Sánchez diumenge passat, denominat Pla d’impuls a la cadena de valor de l’automoció. D’ells, 1.050 milions es destinaran a incentivar la compra de vehicles nous de totes les tecnologies. 550 corresponen a ajudes directes a particulars i organismes públics, i hi haurà a més una línia ICO per a l’adquisició de vehicles industrials i comercials. “L’automoció és un sector estratègic per a la nostra economia i per al benestar del nostre país”, va assegurar Pedro Sánchez, que ha definit el pla “de xoc” presentat “per a tota la cadena de valor” com a “ambiciós”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top