Publicitat
Diners

Vytrus Biotech rep dos premis als millors ingredients vegetals per a la cosmètica

L’empresa terrassenca Vytrus Biotech, companyia especialitzada en ingredients actius derivats de cèl·lules mare vegetals per al sector cosmètic, s’ha proclamat doble guanyadora del premi a l’ingredient cosmètic més innovador del món en la categoria “Best Ingredient Award 2020” en In-*cosmetics Global. Un guardó que reconeix l’alt nivell d’innovació en matèries primeres dins de la indústria cosmètica en l’àmbit mundial. Els ingredients actius guanyadors del premi són Kannabia Sense (Gold Award) i Deobiome Noni (Silver Award). Tots dos ingredients naturals aborden el camp de la microbiota des de diferents enfocaments. Han estat reconeguts per la indústria cosmètica gràcies als seus innovadors mecanismes d’acció, la necessitat de mercat que afronten i tota la ciència cosmètica darrere d’ells.

Kannabia Sense és un innovador ingredient prebiòtic elaborat a partir de cèl·lules mare de Cànnabis, que estimula la producció d’oxitocina a través de la pell, activant els centres de plaer del cervell. Aquest procés, respectuós amb la microbiota cutània, indueix a una millor autopercepció i paràmetres emocionals positius, conduint a una pell més sana i radiant. Un gran pas al capdavant en el camp de la neurocosmética. Deobiome Noni és un ingredient desodorant biològic procedent de cèl·lules mare vegetals que redueix eficaçment la mala olor corporal i respecta de manera sostenible la microbiota de la pell. Es basa en un mecanisme d’acció híbrid: cultiu de cèl·lules mare vegetals i un còctel prebiòtic.

En el mercat
L’actiu està disponible en el mercat per a tractaments contra l’olor corporal, axil·lar, de peus i cuir cabellut (roll-*on, cremes, etcètera) i per a formulacions per a reequilibrar la microbiota. Segons explica Òscar Expósito, CEO i cofundador de Vytrus Biotech, “estem molt feliços i emocionats per aquest reconeixement de la indústria cosmètica. Darrere de la gran família Vytrus, tenim un equip amb un gran talent que, gràcies al seu entusiasme, compromís, esforç i il·lusió, fa possible que continuem creixent, evolucionant i afrontant nous reptes. I el més important: continuar millorant com a professionals de la cosmètica i com a éssers humans”. La cerimònia dels premis va ser transmesa, el passat 6 d’octubre, per primera vegada en streaming a través dels diferents canals i xarxes socials de la fira In-cosmetics Global. Actualment, Vytrus comercialitza els seus ingredients i productes en mercats de dermocosmètica i salut d’una vintena de països però disposa d’una àmplia xarxa de distribuïdors i acords comercials que li permetrà vendre els seus productes en més de 54 països. La seva xarxa comercial es focalitzarà en els pròxims anys en els 14 països més importants, que poden aportar un creixement més gran a l’empresa. Aquests són Espanya, França, els Estats Units, el Brasil, Colòmbia, la Xina, el Japó, Alemanya, Itàlia, Regne Unit, Mèxic, Dinamarca, Suècia i Corea del Sud.

Vytrus va tancar 2019 sobre els 1,2 milions de facturació, fet que va suposar multiplicar per 3 les vendes en un període de 3 anys.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top