Publicitat
Diners

PIMEC porta els tests ràpids d’antígens als polígons industrials

PIMEC ha posat en marxa la iniciativa "PIMEC Covid free", un projecte que consisteix a portar als polígons industrials de Catalunya els tests ràpids d’antígens a través d’unitats mòbils que recorreran el territori. Els equips comptaran amb equips sanitaris formats per professionals qualificats i certificats per realitzar les proves als treballadors i treballadores de les empreses que ho sol·licitin.

Els tests d’antígens tenen l’avantatge que donen el resultat en 15 o 20 minuts i poden ser tan fiables com els tests PCR, que han d’anar al laboratori i triguen hores a tenir el resultat, que sovint triga dies a arribar a l’afectat.

Amb la col·laboració de Mutuacat, les unitats mòbils visitaran en una primera fase polígons del Vallès Occidental, Vallès Oriental, Catalunya Central i Baix Llobregat, dins d’un pla d’actuació en l’àmbit sanitari supervisat pel doctor Oriol Mitjà.

La campanya comença el 5 de novembre pel municipi de Sant Quirze del Vallès. Concretament al polígon Can Feu – Barcelona Moda Centre. Aquesta primera actuació comptarà amb la presència del conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, entre altres representants del Govern de la Generalitat i del govern municipal, el director general de Mutuacat, el president de l’associació del polígon, i el doctor Oriol Mitjà, encarregat de la supervisió d’aquest pla d’actuació a escala sanitària.

Següent parada: Les Franqueses
Les següents accions d’aquesta primera fase es desenvoluparan per a Les Franqueses (Vallès Oriental), Sant Fruitós de Bages (Catalunya Central) i Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat).

En cada acció que es realitzi, PIMEC i Mutuacat regalaran tests a les empreses associades a la patronal, a l’associació dels polígons i als clients de la mútua. També oferiran un preu especial d’aquestes proves ràpides de detecció de la Covid-19 a la resta d’empreses.

Aquesta acció se suma a altres iniciatives de la patronal Pimec i de la seva Fundació, com la donació de mascaretes i termòmetres digitals clínics a les pimes, autònoms i comerços associats.

PIMEC insisteix en la necessitat de fer compatible la continuïtat de l’activitat econòmica i empresarial amb les màximes mesures de prevenció i seguretat per a la salut de les persones. Per això manté la seva tasca de seguir apropant els EPI a les pimes i els autònoms amb l’objectiu d’ajudar-los a combatre els efectes del virus.

La pandèmia del coronavirus està provocant una crisi sanitària, social i econòmica molt greu. PIMEC considera imprescindible la tornada a la normalitat de l’activitat econòmica, que s’ha d’establir a poc a poc, i segueix impulsant mesures perquè aquesta sigui segura en l’entorn laboral.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top