Publicitat
Diners

Programa de la Cambra per a aturats de més de 45 anys

La Cambra de Comerç de Terrassa ha iniciat el Programa 45+ per impulsar la formació en competències digitals i incentivar la inserció laboral. Les formacions en competències digitals que s’ofereixen en el marc del programa van adreçades a persones d’entre 45 i 60 anys en situació d’atur. L’objectiu principal és millorar la seva capacitació en digitalització, adaptant-se als requisits actuals de les empreses en aquest àmbit i afavorir l’augment de possibilitats d’inserció laboral.

El dia 26 la Cambra va iniciar el Programa 45+ amb formacions presencials en competències digitals de nivell avançat (grup matí) i de nivell bàsic (grup de tarda). A més, pròximament també té previst oferir formacions en línia de l’àmbit digital en el marc del Programa 45+. Per tal de posar-lo en marxa, la Cambra i Foment de Terrassa han signat un conveni de col·laboració, sumant esforços, per a la captació del col·lectiu i fomentar l’activitat econòmica local i la inserció laboral.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top