Publicitat
Diners

Almirall redueix el seu benefici un 41,3% per la Covid

La farmacèutica Almirall va registrar un benefici de 57,1 milons d’euros en els nou primers mesos d’aquest any, un 41,3% menys que en el mateix període de l’any anterior a causa, principalment, de l’impacte de la Covid-19 sobre el seu negoci dermatològic, especialment als Estats Units. Segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), els ingressos totals han assolit els 621,6 milions d’euros, davant els 683,2 milions dels registrats en el mateix període de l’any anterior, mentre que l’ebitda es va situar en 189,6 milions, un 19,8% menys. L’àrea dermatològica de la companyia s’ha vist “greument” afectada des que va començar la pandèmia de Covid-19, principalment en el mercat dels EUA, tot i que aquest ha començat a mostrar signes de recuperació, mentre que el mercat europeu ha resistit millor.

Millores
Segons Almirall, durant el tercer trimestre de l’any l’activitat dels equips de vendes i les consultes dels pacients van mostrar una millora significativa i les dades mostren que les condicions dermatològiques s’estan recuperant, després de veure’s profundament afectades en el segon trimestre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top