Publicitat
Diners

La fira Smart City Live aborda l’ecosistema urbà en la Covid

La fira Smart City Live (SCL), l’edició digital del congrés sobre ciutats intel·ligents Smart City Expo World Congress, organitzada per Fira de Barcelona, se celebra avui i demà i abordarà l’ecosistema urbà global en la Covid-19, per al que comptarà amb alcaldes i personalitats internacionals.

En un comunicat, Fira Barcelona ha explicat que la cimera "reunirà a alguns dels principals ponents i representants de ciutats de tot el món" per abordar "els reptes més urgents de l’ecosistema urbà global en el context de la pandèmia de Covid-19".

Sostenibilitat
La jornada començarà amb una xerrada amb el ministre de Transformació Digital del Japó, Takuya Hirai, sobre el llançament d’una Agència Digital el pròxim any per "millorar l’eficiència de serveis de govern".

Aquest primer dia inclourà entrevistes a alcaldesses de diferents ciutats, entre elles Ada Colau (Barcelona); Lori E. Lightfoot (Chicago); i Anne Hidalgo (París); al voltant de qüestions com l’habitatge i la sostenibilitat en el context de la pandèmia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top