Publicitat
Diners

La Cecot premia a la Unió Catalana d’Hospitals

El passat juliol, el comitè executiu de la Cecot va prendre la decisió de no convocar les bases de participació en els Reconeixements al Progrés Empresarial i concentrar els esforços a continuar recolzant el dia a dia d’empreses i autònoms per fer front a l’impacte de la Covid-19. Amb l’objectiu de col·laborar en reduir la propagació del virus, la Cecot també va decidir ajornar la Nit de l’Empresari que aplega anualment prop d’un miler de persones del món econòmic, empresarial, social i polític.

Tanmateix, “davant d’una situació tan inesperada com ho és una pandèmia i després de vuit mesos des del primer estat d’alarma, des de la Cecot insistim encara més a reivindicar el paper essencial de l’empresa a la societat”, explica Antoni Abad, president de la Cecot, “i molt especialment aquest any que el teixit empresarial està fent front a dues pandèmies, la sanitària i l’econòmica”. Han estat vuit mesos on les empreses i professionals han intensificat la tasca associativa d’acompanyament i suport per tal de reactivar l’activitat productiva al més aviat possible.

En aquest context, un grup d’empresaris de l’entitat han valorat la feina desenvolupada per la Unió Catalana d’Hospitals durant la pandèmia i han cregut adient atorgar, a manera excepcional, el Reconeixement Cecot al Progrés Empresarial en la categoria d’Associació 2020. Aquest, juntament amb el de la personalitat, són les dues úniques categories fora de concurs i que s’atorguen a proposta del comitè executiu de l’entitat.

Compromís
“Hem volgut reconèixer la tasca associativa de la Unió Catalana d’Hospitals en un context més que convuls, advers i incert, per la gestió empresarial del sector i el clar compromís social d’organitzacions i professionals al servei de sistema de salut i la societat”, diu Abad, qui afegeix que “en canvi vam tenir clar que enguany el reconeixement a la personalitat no podia atorgar-se a una única persona perquè aquest reconeixement ha de ser per totes les empreses, autònoms i persones treballadores que estan fent un gran esforç per poder adaptar-se i sobre posar-se a la Covid-19”.

Les raons que han fonamentat la decisió de la Cecot de premiar la Unió Catalana d’Hospitals són: la intensificació de la tasca associativa que l’entitat ha demostrat en un context inesperat i imprevist de pandèmia, és a dir, la defensa de les entitats i professionals del sector que representa davant les administracions, l’acompanyament als associats i el suport mitjançant prestació de serveis i assessorament; La Unió representa entitats dins d’un sector, el de la salut, que arran de la pandèmia s’ha demostrat més que essencial, vital, i que necessita el suport econòmic i social que mereix; un altre motiu es deu a un àmbit que des de la Cecot promouen i defensen: la cooperació publicoprivada.

La Unió ha sabut conjugar aquesta col·laboració entre sector públic i privat i demostrar que una cooperació ben entesa, dirigida i centrada a millorar l’atenció dels ciutadans aporta valor a l’interès públic i retorn a la societat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top