Publicitat
Diners

Albert Colomer, reelegit membre del “board” d’Eban

El terrassenc Albert Colomer, vicepresident de la Business Angels Network Catalunya Banc , ha estat novament reelegit com a membre actiu de la junta directiva de la European Business Angels Network (Eban) després de la seva assamblea general que es va realitzar de forma virtual. A la reunió es va renovar la composició de la Junta Directiva de l’entitat per als dos pròxims anys 2020-2022. Janne Jormalainen, President Emeritus de la Finnish Business Angels Network, ha estat elegit com a president de l’entitat, qui encapçalarà una junta composada per 23 membres.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top