Publicitat
Diners

BBVA se suma al Black Friday i retornarà 15 euros als nous clients

BBVA vol celebrar el Black Friday, amb tots aquells nous clients que es donin d’alta digitalment contractant el Compte online sense comissions i adquireixin la targeta de dèbit Aqua. A tots ells, se li realitzarà una devolució de 15 euros en la seva primera compra, tant física com en un comerç electrònic. A més, en la web bbva.es els nous clients podran aprofitar el Black Friday, que es tenyirà de negre per a ells fins al pròxim 30 de novembre.

Des del dia 20 de novembre i fins al pròxim 4 de desembre, a les dotse del migdia, tots els nous clients que es donin d’alta a través del mòbil o web de BBVA podran gaudir d’aquesta promoció en realitzar la seva primera compra per un preu igual o superior a 15 euros.

"En els pròxims dies, moltes persones optaran per realitzar les seves compres a través d’internet. Per això, ara més que mai, la seguretat cobra gran importància i disposar d’una targeta com Aqua, que compleix amb totes les demandes dels clients i que a més reforça la seguretat, és un gran avantatge", ha assegurat Jorge Moreno López, director de pagaments digitals de BBVA a Espanya. A l’octubre, BBVA va llançar una nova família de targetes pioneres a Espanya, Aqua, sense número imprès de la targeta (PA) ni la data de caducitat, i amb un codi de verificació (CVV) dinàmic.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top