Publicitat
Diners

Els tests d’antígens promoguts per Pimec arribaran dimecres

La campanya “Pimec Covid Crea” de detecció precoç del coronavirus entre els treballadors arribarà dimecres vinent a Terrassa. Serà la segona cita a la comarca. La iniciativa va començar a Sant Quirze. Terrassa serà la cinquena parada d’aquesta acció que promou la patronal Pimec després de l’èxit aconseguit a Les Franqueses del Vallès, Sant Fruitós de Bages i Sant Feliu de Llobregat.

Pimec i Mutuacat, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa i de KwanBarcelona, realitzaran el dimecres vinent, 2 de novembre, d’onze del matí a tres de la tarda a l’Avinguda del Vallès número 470, a l’espai en el que es feia el tradicional Mercadal de Martí l’Humà, tests ràpids d’antígens per detectar possibles casos de Covid-19 en els treballadors de la comarca.

L’objectiu d’aquesta iniciativa impulsada des de l’àmbit privat i amb la validació clínica del doctor Oriol Mitjà, és complementar les diferents accions que s’estan portant des de l’Administració per combatre la Covid-19. La de Terrassa serà la cinquena parada, però les unitats mòbils medicalitzades recorreran diferents polígons catalans per seguir fent tests ràpids d’antígens. Les següents accions estan previstes Fornells de la Selva i Reus.

El president de Pimec Vallès Occidental, Josep Maria Catalán, ha animat les empreses del territori a “inscriure’s per participar en aquest cribratge massiu” i ha posat de manifest que la patronal segueix treballant per garantir “la continuïtat de l’activitat empresarial i econòmica de Terrassa amb les màximes garanties per a la salut de les persones, també dins les empreses.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top