Publicitat
Diners

Actelser ofereix una gran solució per a la llar del segle XXI

Tots tenim internet a casa, però molt pocs aprofitem la connectivitat al cent per cent, ja que la majoria de les llars no estan preparades per a oferir connectivitat en tots els espais, un problema creixent de cara als pròxims anys al que vol donar solució l’empresa terrassenca Actelser, SL, al carrer Albert Einstein, 44, al polígon industrial de Santa Margarida.

Actelser neix el 2015 i durant els seus primers quatre anys de vida l’empresa va estar ocupada exclusivament en la recerca i desenvolupament, amb recursos propis i amb un préstec del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) -que depèn del Ministeri de Ciència i Innovació- a través del BBVA. I des de fa un any ha començat a comercialitzar en tot el món a través de la seva botiga en línia (actelsershop.com). Per a fer aquest pas, ha comptat també amb el suport del BBVA amb un préstec ICO.

El coronavirus ens ha portat, entre altres coses, el teletreball i ha provocat que tots els membres d’una mateixa família faci servir internet a l’uníson, circumstància que ha posat encara més de relleu que majoritàriament les cases no disposen d’una bona connectivitat, malgrat tenir contractats molts megues. I aquí és on entra en joc Actelser, que aporta alta fiabilitat a la nostra internet.

El CEO d’Actelser, Jordi Calsina, afirma al respecte que “hem desenvolupat uns convertidors que a través de fibra òptica de plàstic, coneguda per les seves sigles en anglès POF, trasllada fins a un Gigabit per segon des del router fins a qualsevol punt de l’habitatge. La nostra solució és de molt fàcil instal·lació per als amants del bricolatge, i per als que precisen ajuda professional a la web tenim una llista d’instal·ladors col·laboradors distribuïts per tot el país. Venem a tothom, especialment a Amèrica Llatina”.

Megues
Això és possible (instal·lar la solució un mateix o un professional) perquè en ser fibra òptica (llum) està autoritzat pel Ministeri d’Indústria de manera genèrica passar els cables pels conductes corrugats elèctrics, amb la qual cosa la solució d’Actelser és estètica, fàcil, sense obres, sense interferències i altament fiable. Les companyies de telefonia s’han llançat a una carrera de màrqueting per oferir molts megues que una gran majoria d’usuaris no precisen. La solució d’Actelser permet que aquells que sí que els precisen puguin aprofitar-los tots, o que molts altres usuaris no hagin de contractar més megues dels necessaris perquè optimitzant els que tenen contractats ja disposaran de bona connectivitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top