Publicitat
Diners

Catalunya tanca l’any amb vora 700 mil treballadors en atur o amb un ERTO

Catalunya tancarà aquest 2020 amb més de 484 mil aturats i 200 mil treballadors en ERTO, l’eina de treball utilitzada per afrontar la pandèmia, a l’espera que les vacunes ressuscitin l’activitat econòmica l’any que ve en àmbits claus com el turisme.

La xifra d’afectats per un ERTO va créixer només d’octubre a novembre en 72 mil persones a Catalunya, i ara se situa en 200 mil. Segons les dades de l’afiliació a la Seguretat Social, a Catalunya s’han destruït ja fins al novembre, en relació amb el mateix mes del 2019, 83.933 llocs de treball.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top