Publicitat
Diners

CCOO crida els treballadors a mobilitzar-se el Primer de Maig

S’ha convocat una concentració estàtica a l’avinguda de Josep Tarradellas

Després que l’any passat els treballadors no poguessin sortir al carrer per fer sentir les seves reclamacions el Primer de Maig, el nou secretari general de CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central, Iván Ramos, ha animat aquest dimecres la ciutadania terrassenca a participar en la concentració estàtica convocada per aquest dissabte a les 12 hores a l’avinguda de Josep Tarradellas, a l’alçada de la plaça de Lluís Companys.

“Volem mantenir l’esperit unitari de la manifestació del 2019”, ha destacat Ramos, que ha estat acompanyat en la presentació de l’acte de Paco García, del Moviment per unes pensions dignes, i Dolors Lledó, de la Federació d’Associacions Veïnals de Terrassa (FAVT), que també participaran en la concentració.

El secretari general de CCOO al territori defensa que cal posar en valor la força del treball, fer un crit unànime per demanar un cop més la derogació de la reforma laboral i la reforma del sistema de pensions, una pujada del salari mínim interprofessional i recuperar els convenis col·lectius com a garantia en les condicions laborals a les empreses. Alhora, el sindicalista, denuncia l’excés de temporalitat en el mercat de treball que provoca un augment desmesurat de l’atur juvenil.

“A Catalunya hi ha més de 500.000 persones a l’atur, 400.000 persones treballadors pobres i 1.175.000 en risc de pobresa. A més, el 2020 hi va haver 900.000 mil persones afectades per ERTOs. Per això és necessari que es formi ja govern i que aquest govern posi les persones al centre”, ha manifestat Ramos.

El lema de la concentració serà #ARATOCA “El país està en deute amb la gent treballadora”, per reivindicar el paper dels treballadors durant la pandèmia.

CCOO organitza una setmana reivindicativa

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top