Publicitat
Diners

Lamp, finalista d’un nou programa d’impuls a la sostenibilitat

L’empresa té la seu al carrer Còrdova de Terrassa / Arxiu

Lamp, empresa terrassenca d’il·luminació tècnica, ha estat seleccionada com una de les deu pimes finalistes de la primera edició del Programa PYME Sostenible, una iniciativa impulsada per APlanet (companyia especialitzada en tecnologia aplicada a la gestió de la sostenibilitat en l’entorn corporatiu) i la Fundación José Manuel Entrecanales (que promou el desenvolupament econòmic de la societat espanyola a través de la innovació i l’emprenedoria) per impulsar la sostenibilitat en petites i mitjanes empreses.

El programa ha rebut 40 candidatures de pimes convençudes de la importància del seu compromís amb el desenvolupament sostenible i després que un comitè d’experts n’hagi seleccionat deu —atenent precisament a l’existència d’aquest compromís, al seu potencial per generar un impacte positiu en l’entorn i a comptar amb una estructura suficient per poder dur a terme una bona gestió dels criteris ambientals, socials i de bon govern—, aquestes defensaran el seu projecte en un esdeveniment que se celebrarà el pròxim 17 de juny.

Només tres aconseguiran ser les guanyadores d’aquesta primera edició de la iniciativa i participar en un programa d’acceleració de sostenibilitat valorat en 10.000 euros en què un equip d’experts els dissenyarà un pla estratègic i els proporcionarà les eines digitals per poder gestionar-lo.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Lamp, finalista d’un nou programa d’impuls a la sostenibilitat
To Top