Publicitat
Diners

Kern Pharma guanya un premi SABRE Awards EMEA per la seva app “Biosimilar Hunters”

Publicitat

L’aplicació per a mòbils “Biosimilar Hunters” de Kern Pharma Biologics, la divisió especialitzada en medicaments biosimilars de Kern Pharma, laboratori farmacèutic amb seu a Terrassa, concretament al polígon industrial Colom II, ha resultat guanyadora en la categoria Best Use of Gamification/User-Generated Contests dels prestigiosos SABRE Awards EMEA, uns premis que organitza el monitor The Holmes Report i que són dels més importants en comunicació i relacions públiques.

L’objectiu de “Biosimilar Hunters” és contribuir a la formació en biosimilars posant a prova els coneixements dels metges i els farmacèutics en aquest àmbit mitjançant un joc interactiu. L’app submergeix el jugador en una història fictícia on ha de recuperar tots els medicaments biosimilars perduts després de l’accident en la Volta Rasvalmor, el major arxiu del planeta. En els diferents nivells del joc, metges i farmacèutics, convertits en caçadors (“hunters”), han de superar diferents proves i reptes relacionats amb els biosimilars.

The Holmes Report, organitzador dels SABRE Awards EMEA, és el monitor de relacions públiques més important del món i té com a objectiu proporcionar informes i anàlisis sobre tendències en l’àmbit de la reputació corporativa d’empreses procedents d’Europa, Orient Mitjà i Àfrica.

Publicitat
To Top