Publicitat
Diners

Reempresa Petits Municipis incorpora 20 noves localitats

La iniciativa impulsada per la Cecot i la Diputació de Barcelona té per objectiu evitar la desertització comercial de les poblacions de menys de 15.000 habitants de la província

Representants de la Diputació de Barcelona i la Cecot, impulsors del programa

Reempresa Petits Municipis, iniciativa impulsada per la patronal terrassenca Cecot i la Diputació de Barcelona per evitar la desertització i el tancament de negocis i ajudar a mantenir viu el teixit comercial i empresarial de les poblacions de menys de 15.000 habitants posant en contacte emprenedors i propietaris de negocis que volen deixar-los, arribarà enguany a 20 noves localitats de la demarcació de Barcelona.

El programa es va posar en marxa l’any passat a través d’una prova pilot amb nou municipis de la província i ara amplia el seu radi d’acció incorporant el doble de poblacions.

Durant el 2020, el servei es va oferir a Gelida, Sant Martí de Sesgueioles, el Bruc, la Pobla de Claramunt, Cardona, Malgrat de Mar, Santa Eulàlia de Riuprimer, Sant Julià de Vilatorta i Badia del Vallès. I enguany arribarà també a La Granada, Avinyonet del Penedès, Sant Esteve Sesrovires, Alella, Sant Bartomeu del Grau, Tona, Castellbisbal, Montmeló, Santa Maria de Palautordera i onze poblacions més que es concretaran les pròximes setmanes. Tot plegat, amb l’objectiu de treballar de la mà dels municipis per garantir la continuïtat dels seus negocis, evitar la pèrdua de llocs de treball i fomentar el creixement econòmic d’aquestes poblacions.

“L’objectiu de Reempresa és poder arribar a cada poble i ciutat del país. La col·laboració amb la Diputació de Barcelona és molt important perquè ens ajuda a remar plegats en una única direcció: salvar empreses del seu tancament”, explica Antoni Abad, president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, per a qui “aquest conveni posa sobre la taula la necessitat de donar una atenció especial a aquells municipis petits que corren el risc de perdre teixit comercial”.

Des del 2020, any en què es va posar en marxa Reempresa Petits Municipis, el programa ha atès deu negocis i ha evitat que es tanquessin dos comerços. Ara s’espera fer créixer les xifres,

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top