Publicitat
Diners

EcoVadis atorga la classificació plata en sostenibilitat a Lamp

L’avaluació a l’empresa s’ha centrat en 21 criteris basats en estàndards internacionals

La seu de Lamp està ubicada al carrer Córdoba de Terrassa, al polígon Est / arxiu

Lamp, empresa egarenca d’il·luminació tècnica, segueix avançant en el seu compromís amb la sostenibilitat. La companyia, amb seu al polígon industrial Est, ha rebut la classificació “silver” o plata dins del rànquing d’avaluació d’EcoVadis, considerada com una de les classificacions de sostenibilitat empresarial més fiables del món, amb més de 75.000 empreses avaluades en més de 160 països i de més de 200 sectors diferents.

L’avaluació realitzada a l’empresa s’ha centrat en 21 criteris de sostenibilitat agrupats en quatre temes (medi ambient, pràctiques laborals i drets humans, ètica i compres sostenibles) i basats en estàndards internacionals com els deu principis del Pacte Global de l’ONU, les convencions de l’Organització Internacional del Treball (OIT), les normes de la Iniciativa de Presentació d’informes Global (GRI), la norma ISO 26000, el full de ruta CERES i els Principis Directors sobre Empreses i Drets Humans de l’ONU, també coneguts com el Marc Ruggie.

Per a Lamp, haver obtingut aquesta classificació significa un pas més en la consolidació d’una de les seves línies estratègiques, #WorktitudeForLife, des de la qual impulsen projectes “que generen un impacte positiu en el medi ambient, treballant de manera responsable amb l’objectiu de reduir l’impacte ambiental al llarg de tota la cadena de valor”, expliquen.

Junt amb la classificació, des d’EcoVadis, l’empresa ha obtingut una fitxa d’avaluació i un pla on s’identifiquen les principals àrees de millora, per a incorporar-les al seu pla de sostenibilitat dels pròxims tres anys, ajudant-la a prioritzar aquelles accions que generen un major impacte positiu. A més, “ens permet ser part d’una plataforma de col·laboradors comercials que prevalen la sostenibilitat i la responsabilitat social al llarg de tota la seva cadena de valor”, destaquen.

A finals de juny, Lamp va ser escollida com una de les tres guanyadores de la primera edició del Programa Pyme Sostenible d’APlanet i la Fundación José Manuel Entrecanales i disposarà durant un any d’un equip d’experts que analitzarà el seu negoci per determinar quines són les àrees en les quals ha d’enfocar-se per generar un major impacte social i ambiental i dissenyarà juntament amb ells un pla estratègic personalitzat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
EcoVadis atorga la classificació plata en sostenibilitat a Lamp
To Top