Publicitat
Diners

La indústria terrassenca es promociona a Expoquimia

Els sectors químic i plàstic presenten les seves novetats en una de les primeres fires industrials presencials

L’expositor que Tecny Fluor ha instal·lat a la fira Expoquimia
Publicitat

La indústria química, la del plàstic i la del tractament de superfícies s’han revelat essencials durant la pandèmia i ara tenen com a gran repte tornar a ser-ho en la seva contribució a l’economia circular i el desenvolupament tecnològic i sostenible. Per això, empreses líders d’aquestes indústries presenten des d’ahir les seves últimes propostes a Barcelona en el marc d’Expoquimia, Equiplast i Eurosurfas, tres fires de referència en aquests sectors que se celebren de forma conjunta en una de les primeres cites industrials presencials després de l’esclat de la pandèmia.

D’entre els 300 expositors amb què compta el saló (representant més de 500 marques), destaca la presència de diverses empreses terrassenques com Leitat, Telstar, Tecny Fluor, Intermark i SMA (Sistemas de Manipulación Asistida).

La primera d’elles és la que hi tindrà més pes. El centre tecnològic Leitat hi ha instal·lat dos estands: un de corporatiu, des d’on volen donar visibilitat a les tecnologies que gestionen en àmbits com la química aplicada i materials, economia circular i alimentació, procediments avançats de fabricació, energia, salut, biomedicina, robòtica, impressió 3D i intel·ligència artificial; i un altre per al centre d’innovació digital IAM 3D HUB, des del que promocionaran els seus serveis per acompanyar les empreses en el procés d’adopció de les tecnologies d’impressió 3D o fabricació additiva i l’IAM 3D HUB Academy, amb formació a mida i cursos paquetitzats. A més, Leitat lidera la planta de reciclatge de polietilè d’alta densitat (HDPE), ubicada a Equiplast, i diversos dels seus professionals impartiran ponències a l’espai Tech Transfer.

“Tenim moltes ganes de participar en aquesta primera edició post-Covid i esperem amb il·lusió retrobar-nos amb moltes empreses i, sobretot, conèixer a potencials clients i socis”, expliquen.

Des de Telstar comparteixen aquesta perspectiva. “És una oportunitat per presentar i apropar les últimes innovacions desenvolupades per l’empresa en un dels esdeveniments més importants en l’àmbit de laboratori, i per reprendre el contacte comercial amb els nostres clients de forma presencial”, diuen. La companyia hi presenta algunes novetats com la nova versió de cabines de seguretat microbiològica, la nova barrera antimicrobiana Zerocoat i una nova generació de liofilitzadors que operen amb gasos naturals.

Tecny Fluor hi porta els components que comercialitza per al transvasament de fluids crítics en la indústria biofarmacèutica i hi promociona la seva nova sala blanca per a muntatges de sistemes per a processos d’envasat estèrils a mida del client.

SMA, per la seva banda, hi presenta els seus manipuladors per a moure tota mena d’objectes en tots els sectors industrials, “unes eines que permeten augmentar la productivitat i la seguretat en el treball”, explica el seu gerent, Marc Gabarró, que espera retrobar-se amb els clients, “que puguin conèixer els productes de primera mà i incrementar la xifra de vendes d’aquest any complicat”.

Publicitat
La indústria terrassenca es promociona a Expoquimia
To Top