Publicitat
Diners

Fontgas s’expandeix al Vallès Oriental

La companyia terrassenca de subministraments obrirà pròximament dues noves botigues a Granollers i Sant Celoni

Fontgas compta amb més de 30.000 referències en estoc permanent

L’empresa de subministraments terrassenca Fontgas s’introdueix al Vallès Oriental. La companyia, amb seu al polígon industrial Can Petit, obrirà dues noves botigues amb “showrooms” a la comarca veïna, que se sumaran a les quatre que ja té a Terrassa, Sabadell i Barcelona (Vilamarí i Maquinista), amb la intenció de consolidar la seva posició com a referent en subministraments de lampisteria, calefacció, aire condicionat, energies renovables, equipament elèctric, banys, cuines, electrodomèstics, reg i jardí a la província de Barcelona.

Els dos nous centres estaran ubicats a Granollers, al carrer de Palautordera, 30; i a Sant Celoni, a la C-35 cantonada amb el carrer València. De moment, es desconeix la data exacta d’obertura, però des de l’empresa asseguren que serà aquest mateix 2021.

En els seus més de 3.000 metres quadrats de superfície, la nova seu de Granollers, disposarà d’una zona industrial de subministraments i un “showroom” de banys de més de 300 metres quadrats. Serà el centre més potent de Fontgas després de la seva central de Terrassa quant a volum de referències, serveis, capacitat de subministrament, entre altres. A més, serà el centre logístic encarregat d’assortir el Vallès Oriental. Per la seva banda, la botiga de Sant Celoni disposarà d’una superfície d’uns 600 metres quadrats de superfície, si bé oferirà tots els productes i serveis del catàleg de l’empresa.

L’obertura dels dos nous punts de venda, que suposa la creació de més d’una vintena de llocs de feina, s’emmarca dins de l’estratègia de Comercial Fontgas d’expansió de l’activitat després de la pandèmia. “L’expansió cap al Vallès Oriental era una vella aspiració de Fontgas i ara decidim aprofitar l’oportunitat”, diuen des de la companyia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Fontgas s’expandeix al Vallès Oriental
To Top