Publicitat
Diners

Nortia i el Grupo Pulitzer s’uneixen per invertir en hotels “boutique”

El hòlding de Manuel Lao i el grup hoteler de la família Roig creen una nova companyia que operarà sota la marca Pulitzer

L'empresari terrassenc Manuel Lao / Cedida
Publicitat

Nortia Capital, el hòlding d’inversions de l’empresari terrassenc Manuel Lao, i el grup hoteler Pulitzer, en mans de la família Roig, s’han associat per crear una companyia especialitzada en hotels “boutique” urbans que operarà sota la marca Pulitzer.

El Grupo Pulitzer gestiona actualment tres hotels, dos a Barcelona i un a París, i espera aconseguir una cartera de 20 hotels urbans de quatre i cinc estrelles amb al voltant de 1.500 llits sota gestió en cinc anys. Amb Nortia pretén expandir el seu model de negoci, basat en hotels amb un concepte de luxe sofisticat, un interiorisme molt cuidat i un servei personalitzat, en ubicacions “prime” de les principals ciutats nacionals (Madrid, Màlaga, València, Sevilla, Bilbao i Palma) i europees (Londres, Roma, Lisboa i París).

El grup assegura que apostarà de manera ferma per la sostenibilitat i la tecnologia als seus hotels, amb l’objectiu de satisfer les noves necessitats dels viatgers i millorar la seva experiència. El projecte de creixement del grup combinarà el model “asset light” (centrat en la gestió de l’actiu sense tenir la propietat del mateix) i l’“asset heavy” (unint propietat i gestió). Per a això plantegen diferents fórmules d’associació amb fons, socimis i “family offices”.

Publicitat

Amb aquesta inversió, Nortia Capital àmplia el seu àmbit inversor, reforçant el seu interès pel sector hoteler, que se suma a les seves inversions en altres sectors com el d’infraestructures, energies renovables, residències de la tercera edat, oficines i logística i alimentació, entre altres.

El mes de març Nortia va tancar un dels dos hotels de què disposava a Terrassa, l’Hotel Terrassa Park. L’altre establiment hoteler que el hòlding té a la ciutat, l’Hotel Don Cándido, queda al marge d’aquesta operació entre Nortia i Pulitzer i seguirà sent operat per Nortia Hotels & Resorts.

Publicitat
To Top