Publicitat
Diners

Vytrus Biotech arriba al 100% de naturalitat en ingredients actius

La companyia desenvolupa principis actius a través de cèl·lules mare vegetals

Albert Jané i Òscar Expósito, fundadors i consellers delegats de Vytrus Biotech / Cedida

Vytrus Biotech, companyia terrassenca especialitzada en ingredients actius derivats de cèl·lules mare vegetals per a la indústria cosmètica, ha aconseguit que tota la seva cartera d’ingredients actius siguin el 100% naturals, segons la norma ISO 16128, que determina el contingut natural, orgànic o d’origen natural d’un cosmètic, basant-se en la caracterització dels ingredients.

Des de l’empresa, amb seu al carrer de Sant Gaietà, asseguren que la societat cada vegada està més conscienciada en valors com la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient i que, en conseqüència, ha augmentat la demanda per part dels consumidors de cosmètica natural i orgànica a nivell mundial. “Això ha provocat que tant proveïdors de matèries primeres com fabricants de productes finals cosmètics i marques adaptin els seus desenvolupaments a aquesta nova tendència que està agafant força i arriba per a quedar-se”, afirmen des de la companyia.

En aquest sentit, el compliment de la norma ISO 16128 és una de les principals claus que garanteix la cosmètica natural i permet oferir transparència al consumidor i una homogeneïtat en el mercat. La norma internacional permet unificar la categorització dels productes cosmètics en naturalitat.

A Vytrus Biotech, només amb una petita part de la planta, obtenen cèl·lules mare que contenen tot el potencial de la planta per crear principis actius naturals d’alt valor afegit amb eficàcia demostrada per a la cura personal.

La companyia, nascuda el 2009 com a empresa derivada de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona (UB), es dedica al desenvolupament, producció i comercialització d’aquests ingredients actius que aconsegueix amb l’aplicació d’un innovador procés en el camp de la biotecnologia que redueix quasi al 100% l’ús d’aigua i de sòl necessaris en els mètodes tradicionals.

A més de comptar amb el 100% de contingut d’origen natural, els ingredients actius de Vytrus Biotech estan certificats amb Cosmos Approved i fan ús de matèries primeres lliures de tòxics, de GMO i d’oli de palma.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Vytrus Biotech arriba al 100% de naturalitat en ingredients actius
To Top