Publicitat
Diners

La Cecot tindrà nou pla estratègic el 2022

La patronal es compromet a un pla d’acció 2022-24 que emfatitzi la personalització en l’acompanyament i el treball en xarxa

Imatge de l'última reunió ordinària de la junta directiva de 2021

La patronal terrassenca Cecot presentarà durant el primer trimestre de 2022 un nou pla d’acció per als pròxims anys que emfatitzarà la personalització en l’acompanyament empresarial i la consolidació d’una xarxa de col·laboracions territorials, sectorials i professionals orientada a consolidar la mitjana empresa i a potenciar els sectors industrials.

Tal com es va comprometre a la darrera assemblea ordinària, durant el segon semestre d’enguany el secretari general de l’organització multisectorial, Oriol Alba, s’ha centrat en l’elaboració d’un nou Pla estratègic per implementar-lo en el període 2022-24 i que es presentarà a principis de l’any vinent. Així ho ha confirmat aquest dimecres Alba, en el marc de l’última junta directiva de l’any de l’associació empresarial, una trobada que va concloure amb la demanda, per part dels representants sectorials, que el 2022 sigui l’any de passar a l’acció, de concretar i d’executar aquelles peticions i demandes històriques a diferents nivells de l’administració.

“Estem cansats que els despatxos de les administracions tinguin calaixos plens d’estudis, informes i documents d’anàlisi de projectes i propostes que podrien tenir un impacte positiu sobre l’activitat empresarial, l’ocupació i la ciutadania. Cal execució. Allò de la paràlisi per l’anàlisi comença a ser preocupant i més després de viure una situació de Covid-19 que requeria agilitat, efectivitat i rapidesa en la reactivació”, ha comentat Antoni Abad, president de la Cecot durant la seva intervenció.

La patronal terrassenca defensa que la demanda és compartida amb altres organitzacions empresarials territorials, que coincideixen en la necessitat d’actuar conjuntament i de manera col·laborativa per tal d’aconseguir reactivar i impulsar l’activitat econòmica als territoris. En aquest sentit, Alba ha fet referència al pla d’acció consensuat ara fa uns dies amb altres organitzacions empresarials territorials per donar resposta als reptes i oportunitats de les pimes en un context de reactivació fent èmfasi en la necessitat d’una millor cooperació publicoprivada, un nou model tributari i canvis en el sistema de formació professional.

Durant la junta, els responsables de la Cecot han explicat que la patronal terrassenca acollirà abans d’acabar l’any, la reunió plenària del Grup Impulsor Indústria i Innovació en el marc del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental.

La junta directiva ha aprovat també la convocatòria d’una assemblea extraordinària electoral per a principis del 2022 i la constitució de la corresponent junta electoral. Ahir es va anunciar que també hi haurà relleu a la presidència del Cercle Cecot de Joves Empresaris a partir del mes de gener.

Quant als gremis, aspecte en què la Cecot ha treballat aquest any amb canvis interns per potenciar i reforçar el seu paper i el de les associacions sectorials, es va comunicar el relleu al capdavant el Gremi de tallers de reparació de vehicles aquesta setmana. Manel Restoy substitueix en el càrrec de president a Pasqual Moya qui ha desenvolupat aquesta funció durant els darrers 21 anys.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top