Publicitat
Diners

Rebuig de la Cecot al marc laboral, que veu “caduc”

La reacció obeeix a l’imminent decret-llei del govern espanyol en relació a la reforma laboral

Seu de la Cecot, al carrer de Sant Pau

La patronal egarenca Cecot va reaccionar ahir davant de la decisió del govern espanyol de donar llum verda al Reial Decret-llei que reforma el mercat laboral, després d’haver assolit un acord amb patronals i sindicats a la taula de diàleg social, i va manifestar, a través d’Antoni Abad, el seu president, que “comptem amb un marc de regulació i relacions laborals caduc, sistemàticament reformat i que s’ha demostrat disfuncional amb l’entorn actual per la seva rigidesa”. El dirigent va afegir que és un marc que “està bloquejant l’activitat econòmica en comptes d’acompanyar el seu creixement i cal modernitzar-lo”.

Abad també va assegurar que “entenem la pressa del govern per donar compliment als requeriments de Brussel·les per poder accedir als fons Next Generation, però ens ha portat a una espècie de reforma exprés per desbloquejar els fons europeus i no ens ha permès abordar el canvi en l’estructura que calia”. La Cecot considera que les negociacions haurien d’haver anat dirigides a “passar per tràmit parlamentari a través d’un Avantprojecte de Llei” i no per la via que finalment ha imperat, un Reial Decret-llei que “acota i limita el temps de diàleg i aportacions”, va dir Abad.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top