Publicitat
Diners

Ninna Torres, nova presidenta del Cercle Cecot de Joves Empresaris en substitució de Paco Hoya

La primera reunió de la nova directiva serà a mitjans de gener

Ninna Torres és la fundadora i directora de Panona Import / Marc Castellet-Cecot

El Cercle Cecot de Joves Empresaris tindrà una presidenta per primera vegada. Es tracta de Ninna Torres Bach, la fundadora i directora de Panona Import i impulsora de Ninna Bach. Substitueix en aquest càrrec Paco Hoya, qui ha ocupat el càrrec durant el darrer mandat i que continuarà formant part de la nova junta directiva om a nexe amb els antics membres d’aquest col·lectiu. La primera junta amb la nova directiva s’ha previst per mitjans del mes de gener, on quedaran constituïdes les diferents comissions de treball. Per ser del Cercle s’han de tenir menys de 45 anys i ser empresari i alt executiu d’una empresa associada a la Cecot.

En l’última reunió del Cercle es va concretar el canvi a la presidència, i Torres va voler destacar la gran feina desenvolupada per Hoya i va afegir que “gràcies a això crec que prenc el relleu en un bon moment”. La nova presidenta és diplomada en Magisteri d’Educació Especial i Educació Infantil a la Universitat de Barcelona i compta amb un Postgrau en Direcció i Gestió de Centres Escolars. Tot i que la seva vida professional semblava encaminada cap a la docència, l’any 2002 va haver d’abocar-se circumstancialment en el negoci familiar, del sector de la moda, i va crear un negoci dedicat a la representació de teixits d’una important casa coreana que intentava obrir mercat a Espanya.

Un inici sense experiència

“Sense experiència, ni saber ben bé per on començar, vaig aprofitar la xarxa de clients que la meva mare tenia muntada i m’hi vaig endinsar. Els meus principals clients, en aquell moment, eren comercials de teixits o teixidors que començaven a importar teixits d’Àsia”, recorda Torres. Entre els anys 2003 i 2008, a part dels teixits, també va dur la representació de Peak Performance, una casa sueca especialitzada en roba d’esquí i Outdoor. Actualment, compta en la seva cartera de clients amb empreses com Inditex, Mango, El Corte Inglés o Grup Cortefiel.

Sota la presidència d’Hoya, el Cercle ha vist com s’incrementava el nombre de socis. A més, durant el seu mandat ha ampliat els seus horitzons i ha passat a relacionar-se amb col·lectius de joves empresaris de diferents territoris com Madrid, Andalusia o Portugal. També ha incrementat la participació de membres del Cercle a les juntes de comissions i col·lectius empresarials de la Cecot i, principalment, ha estat capaç de recuperar a antics membres, amb les activitats organitzades pel col·lectiu i en la generació de valor per la via de l’experiència i el networking com actius importants per la Cecot.

Torres considera que “el Cercle està vivint un moment molt dolç, amb un grup molt cohesionat de persones motivades i amb ganes de fer moltes coses, que compta amb el suport d’una Cecot que també està implementant canvis i que vol donar-nos molta més projecció, i això s’ha d’aprofitar”.

La nova junta del Cercle la completen Albert Teixidó, Pau Duran i Pol Fantoba, que formaran part del Consell Executiu, mentre que exerciran com a vocals Ignasi Cusidó, Oriol Casamitjana, Núria Aurell, Marta Oliart, Santi Ventalló, Xavier Viñas, Joan Sardanyons, Jaume Tort i Claudi Quera. Hoya assumeix la representació dels antics membres del Cercle.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top