Publicitat
Diners

Gravetat Zero ocupa un nou espai de 1.000 metres quadrats a Parc Vallès

El centre d’escalada terrassenc ha duplicat la seva capacitat a la nova ubicació

El nou espai d’escalada Gravetat Zero s’ha traslladat aquesta setmana a Parc Vallès, on ocupa una nau de 1.000 metres quadrats entre els carrers Anoia i Llobregat. Les obres d’aquesta nova instal·lació han durat una mica més de mig any. Es van iniciar a principis del mes de juny i s’han acabat a finals d’any. Es tracta d’una nau de 12 metres d’alçada que permet practicar molt millor l’escalada en interior. Hi ha un total de 25 vies, amb cinc autoasseguradores. S’ha construït també una mansarda, on s’hi ha ubicat una sala d’activitats i un gimnàs.

Gravetat Zero Sala d’Escalada es va fundar fa una dècada al número 52 del carrer de Sant Gaietà, on ha funcionat fins al desembre. En aquella ubicació s’hi havien de construir pisos i els promotors, els germans Paco i Juan Reina, van decidir traslladar-se al nou espai de Parc Vallès.

Tenen 250 abonats

“La veritat és que en aquesta nova ubicació ens hi trobem molt millor. També podrem créixer pel que fa al nombre de socis i practicants”, explica Paco Reina, un dels impulsors del projecte, fonamentalment dirigit a escaladors que aprofiten les instal·lacions per a entrenar-se de cara a l’escalada en exterior. Actualment, Gravetat Zero compta amb uns 250 abonats, majoritàriament escaladors o gent que s’inicia en aquesta especialitat, així com d’altres que busquen un espai on practicar gimnàs. El preu de la quota mensual és de 44 euros.

Un ampli horari

L’espai de Parc Vallès està obert cada dia, festius inclosos. De dilluns a divendres, l’horari és de 9 a 22.30 hores. Els dissabtes obren de 9.30 a 22 hores i els diumenges i festius de 10 a 20 hores. El preu per dia per als no socis és de 10 euros. Amb la nova ubicació, l’objectiu és superar la xifra dels 300 socis.

A banda de l’escalada, la nova ubicació de Parc Vallès permet als promotors de Gravetat Zero realitzar tota mena d’activitats, com festes d’aniversari o trobades d’amics, a banda de tot tipus de jocs o activitats esportives. “La veritat és que estem molt satisfets d’haver fet el canvi de local. La veritat és que al carrer Sant Gaietà ens faltava una mica d’espai. Aquí tenim molt més marge per posar-hi més gent i ampliar tant les activitats com el nombre de persones que poden fer escalada al mateix temps. Ser aquí ens permetrà seguir creixent”, assenyala Paco Reina.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top