Publicitat
Diners

El Grup Taurus compra la filial espanyola de Nifco, amb seu a Terrassa

L’empresa mantindrà el seu equip directiu i la plantilla de 167 empleats

El Grup Taurus ha anunciat aquest dilluns l’entrada al sector de l’automoció amb l’adquisició de l’empresa Nifco Products Espanya, subsidiària del grup japonès Nifco i amb seu a Terrassa. El grup català, amb seu a Oliana (Alt Urgell) ha pagat un import proper als 11 milions d’euros per la compra.

Després de l’operació, Nifco Products, subministradora de components per a l’automòbil, passarà a anomenar-se TAG Automotive i mantindrà l’equip directiu i la plantilla de 167 empleats, segons ha informat aquest dilluns el grup Taurus en un comunicat.

L’empresa, que és especialista en la industrialització i injecció de components funcionals de plàstic per al sector de l’automòbil compta amb unes instal·lacions d’11.748 metres quadrats al polígon industrial Santa Margarida II i treballa per als principals fabricants d’automòbils com Seat, Audi, Volkswagen, Nissan, Volvo o Grupo Antolín.

Taurus, amb un pes especial en el petit electrodomèstic, ha anunciat que invertirà 5 milions d’euros per impulsar la companyia recentment adquirida. En aquesta línia, s’ha plantejat assolir una facturació de 30 milions d’euros en tres anys, amb focus especial en el vehicle elèctric.

L’entrada del grup lleidatà en el sector de l’automoció forma part del pla d’innovació i reindustrialització en el que està immers i que passa per invertir en la indústria 4.0 i diversificar-se.  “Una adquisició que suposa també per a la companyia d’Oliana un pas més en la diversificació de negocis referents que l’aportin ‘know how’ per seguir consolidant la seva posició a Europa”, afegeix.

Entre els reptes de la nova etapa de TAG Automotive destaca la fabricació de components per impulsar la indústria del vehicle elèctric en projectes com la nova plataforma de conducció elèctrica modular (MEB) desenvolupada per a la gamma ID de Grup Volkswagen, segons el comunicat.

Fundada el 1962, Taurus Group és una de les principals companyies espanyoles del sector del petit electrodomèstic i està present en més de 120 països. Entre les seves marques, es troben Taurus, Mycook, Solac, Casals, Minimoka, Coffeemotion, Winsor, Taurus Professional, White&Brown, Alpatec, Inalsa, Práctika i Turmix.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top