Publicitat
Diners

La Cambra de Terrassa inicia un nou servei d’anàlisi digital internacional

Professionals de l’entitat avaluaran la situació digital de les empreses interessades i els canvis a fer per créixer a nivell internacional

La seu de la Cambra de Comerç de Terrassa / nebridi aróztegui

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa posa en marxa un nou servei per ajudar les empreses a fer-se visibles en els mercats internacionals. A través del nou Servei d’Avaluació Digital Internacional, l’entitat oferirà una anàlisi de la situació digital a les companyies interessades i els recomanarà punts de millora en la seva presència a Internet per poder aprofitar totes les possibilitats que ofereix la xarxa de cara al comerç internacional.

Els professionals del servei oferiran una atenció personalitzada en cada cas. Avaluaran quina és l’estratègia internacional de la companyia i els seus objectius, si la seva pàgina web és adequada per a vendre internacionalment, si aprofita les xarxes socials per trobar clients i interactuar amb ells, els canals de venda utilitzats i la situació en què es troba la competència.

Amb tota aquesta informació, des de la Cambra s’elaborarà un informe amb recomanacions adients segons el sector, el producte, la situació empresarial i els mercats en els quals vulgui treballar l’empresa i en el termini màxim d’un mes es convocarà una trobada de dues hores per presentar les deteccions i exposar les aportacions i consells per ajudar la companyia a créixer internacionalment.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top