Publicitat
digitalització connectivitat
Diners

La Cecot obre una nova oficina de digitalització

La patronal posa en marxa aquest nou servei en col·laboració amb amb l’Aseitec, l’Associació d’Empreses d’Informàtica i Tecnologies de la Comunicació de Catalunya

La patronal Cecot posa en marxa un nou servei per ajudar les empreses en el seu procés de digitalització. L’organització multisectorial obre una nova Oficina de Digitalització que pretén ser un punt d’informació, recursos i suport per a aquelles empreses que tenen interès en digitalitzar-se.

La iniciativa és de la Cecot i l’Aseitec, l’Associació d’Empreses d’Informàtica i Tecnologies de la Comunicació de Catalunya (entitat adherida a la Cecot), i vol contribuir a que les empreses siguin més competitives a través de la transformació digital.

A través de l’oficina, les empreses interessades rebran assesorament i podran accedir a formació especialitzada i a ajuts i subvencions.

Les pimes de fins a 50 treballadors interessades podran conèixer i accedir al programa Kit Digital, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles en el mercat per avançar en la digitalització de les empreses a través d’ajudes econòmiques que permeten accedir a un gran catàleg de solucions digitals i agents digitalitzadors que ofereixen aquests serveis.

A les companyies associades, però, també se les informarà dels altres ajuts i subvencions que existeixen per tal de fomentar la digitalització de les empreses. A més, podran accedir al repositori d’empreses associades a l’Aseitec, trobar cursos formatius relacionats amb la digitalització per formar els seus equips i obtenir informació sobre ciberseguretat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La Cecot obre una nova oficina de digitalització
To Top