Publicitat
Diners

Nova edició del programa Consolida’t de l’Autcat

L’Organització d’Autònoms de Catalunya – Autcat, associació adherida a la patronal terrassenca Cecot, posa en marxa, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, una nova edició, la vuitena, del programa Consolida’t, que té l’objectiu d’impulsar la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom.

El programa està 100% subvencionat per als autònoms que hi participin i ofereix un itinerari formatiu acompanyat d’un assessorament personalitzat que pretén ajudar a millorar la viabilitat del negoci i la capacitat gestora i empresarial de l’autònom per ser més competitiu en un entorn tan canviant com l’actual.

Els participants rebran 13 hores d’assessorament personalitzat per a la reorientació, la potenciació i la cerca de noves oportunitats de negoci, vuit hores de formació en aspectes fiscals, comptes de resultats o tresoreria i podran accedir opcionalment a nou píndoles formatives sobre gestió econòmica, aspectes jurídics, gestió comercial, màrqueting digital i comunicació, gestió del temps, creixement personal i sessions de “networking”.

Qui hi pot participar?

El programa es dirigeix a persones treballadores autònomes, persones treballadores autònomes econòmicament dependents (TRADE), persones que han cessat la seva activitat com a persona treballadora i volen dur a terme un nou projecte empresarial i persones donades d’alta al règim d’autònoms integrat en una societat civil privada, una comunitat de béns o societat limitada.

Els autònoms que hi vulguin participar poden tenir un màxim de quatre treballadors i han de tenir una facturació inferior a 500.000 euros anuals.

Les places són limitades a 18 persones. Les inscripcions es faran per ordre d’entrada de sol·licituds, que es poden fer a través de https://serveis.cecot.org/Pagines/8a-Edicio-Programa-Consolida-t

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top