Publicitat
Diners

Gradhermetic estrena un nou espai d’exposició

La companyia egarenca obre un “showroom” de més de 500 metres quadrats

El nou “showroom” està ubicat al costat de la fàbrica i les oficines centrals de l’empresa

Gradhermetic, empresa terrassenca especialista des de 1954 en solucions tècniques i decoratives en protecció solar, sostres metàl·lics i revestiments, acaba d’obrir una nova zona d’exposició just al costat de la seva seu, a l’avinguda de Béjar, “un nou espai que pretén mostrar la infinitat de solucions que ofereix Gradhermetic al sector de l’arquitectura i la construcció”, comenten des de la companyia.

El “showroom”, que consta de més de 500 metres quadrats, mostra una variada selecció de les solucions de l’empresa, que confia que aquesta nova zona d’exposició els ajudi a anar més enllà del servei integral de projecció, fabricació i instal·lació de solucions arquitectòniques i “crear sinergies i relacions sòlides basades en el diàleg continu i en el compromís”.

Aquest espai, situat al costat de la fàbrica i les oficines centrals de l’empresa, serà de lliure accés per a tots aquells professionals que desitgin visitar-lo sota cita prèvia. Tècnics de Gradhermetic els acompanyaran per oferir-los una atenció personalitzada.

El recinte compta amb una petita zona d’exposició en homenatge a l’inici de l’empresa (un petit taller de fusteria situat al centre de la ciutat propietat de Jaume Colom Grau), així com diferents mostres de productes a escala real i realitzats en diferents materials: alumini laminat, perfilat, acer galvanitzat, fusta de cedre vermell, pi termotractat i fusta de bambú.

En un futur no gaire llunyà, l’objectiu és convertir-lo en un espai totalment interactiu que permeti als clients veure el producte “in situ” però també poder projectar les diferents solucions damunt dels seus edificis perquè puguin veure realment com quedarà integrat el producte.

El nou espai corporatiu, a més d’un “showroom” en el qual es pugui veure un ampli aparador de productes de Gradhermetic, també pretén ser un espai de reunió, de celebració d’esdeveniments, convencions i conferències, formacions i tallers per fomentar valors de marca i actuar com a centre d’intercanvi de coneixement entre arquitectes i professionals del sector de la construcció.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Gradhermetic estrena un nou espai d’exposició
To Top