Publicitat
Diners

Els afiliats a la Seguretat Social creixen un 3,38%

Terrassa tanca el mes de març amb 94.331 afiliats, la segona xifra més alta dels últims deu anys

El sector serveis és on les afiliacions han crescut més / nebridi aróztegui

Terrassa ha tancat el mes de març amb bones xifres d’inscrits a la Seguretat Social. La ciutat suma 94.331 afiliats, la qual cosa significa un increment interanual del 3,38%, ja que el març del 2021 hi havia 91.246 afiliats terrassencs.

En números absoluts, aquesta és la segona millor dada d’afiliats a la Seguretat Social dels últims deu anys, una xifra només superada el passat mes de novembre del 2021, quan Terrassa comptava amb 94.418 afiliats, segons dades de l’Idescat.

Al mes de març i respecte del mateix mes de l’any anterior, el nombre de dones afiliades a la Seguretat Social augmenta un 3,53% i el d’homes, un 3,25%.

En relació amb el mes de febrer (quan hi havia 94.096 inscrits a la Seguretat Social), el nombre d’afiliats ha augmentat un 0,25%, després d’una lleugera pujada el gener i un estancament el febrer.

El sector serveis, que representa el 75,28% de les afiliacions, ha augmentat en 3.156 afiliacions al març respecte al mateix mes de l’any anterior, xifra que representa un increment interanual del 4,42%, el més elevat de tots els sectors. En la construcció l’augment ha estat del 2,45%. En canvi, la indústria ha experimentat un retrocés de l’1,54% i l’agricultura, del 12%.

Al conjunt del Vallès Occidental, com a Terrassa, les dades també són positives. La comarca ha experimentat una variació anual positiva del 3,17%, passant de 391.451 afiliats el març del 2021 a 403.865 un any després. L’increment d’afiliats homes ha estat d’un 2,89% i el de dones afiliades, un 3,48%.

En termes intermensuals l’increment d’afiliats global és d’un 0,25%.

Al Vallès Occidental, la variació anual és positiva en tots els sectors d’activitat. En el sector serveis l’augment en el nombre d’afiliacions ha estat del 3,87%; en l’agricultura, del 2,88%; en la construcció del 2,04% i en la indústria, de l’1,34%.

Per grups d’edat, al Vallès Occidental l’augment més notori és entre aquelles persones de menys de 30 anys, amb una pujada anual del 9,3%; seguit del grup de persones de 55 anys i més (amb un 5,8%).

A Terrassa, l’increment entre els menors de 30 anys ha estat també el més acusat, arribant al 8,5%. El grup de terrassencs de 55 anys i més és també el segon grup amb un major increment amb un 6,9%.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Els afiliats a la Seguretat Social creixen un 3,38%
To Top