Publicitat
Diners

Lamp llança dos nous conceptes de llums

Lamp, empresa terrassenca d’il·luminació tècnica, fa un pas més en la seva aposta per oferir solucions lumíniques enfocades al confort i el benestar i que s’adaptin a la flexibilitat que necessiten avui els espais de treball. Així, llança al mercat dues noves sèries de lluminàries: Quiet i Fil System.

La primera suposa una solució integral de confort lumínic i acústic, que a més ofereix la possibilitat de ser personalitzada segons els requisits del projecte. A més, les lluminàries estan dissenyades sota el concepte d’economia circular, que en facilita la recuperació i la reutilització. Per aportar confort acústic, s’utilitza un material fonoabsorbent realitzat amb un teixit no teixit, que està compost per un feltre de PET reciclat (el 75% del plàstic procedeix d’ampolles). El material acústic compta amb la classificació de resistència al foc Bs1 d0, que el fa apte per ser instal·lat fins i tot en vies d’evacuació. A més, minimitzen l’emissió de partícules volàtils orgàniques (LOW VOC) amb emissions baixes i sense formaldehids.

Per la seva banda, Fil System és un concepte modular que permet diverses combinacions de lluminàries permetent-les unificar en una mateixa solució il·luminació general combinada amb il·luminació d’accent. Ofereix diferents distribucions lumíniques, tecnologies, temperatures de color, i fins i tot el desenvolupament de lluminàries corbes o angles personalitzats, cobrint així els requisits del disseny d’il·luminació d’un ampli ventall de projectes.

Tota la família Fil està fabricada en alumini d’extrusió reciclat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Lamp llança dos nous conceptes de llums
To Top