Publicitat
Diners

Una firma de Terrassa, al principal saló del sector del peix

JGutierrez Food Trading es promociona a la Seafood Expo Global en un estand organitzat per la Generalitat

Una edició anterior de la fira

JGutierrez Food Trading, empresa terrassenca dedicada a l’elaboració, importació i exportació de productes del mar congelats, és una de les catorze companyies i entitats catalanes que participaran en la Seafood Expo Global, el saló més gran del món dedicat al sector de la pesca i el marisc, sota la marca “Catalunya, on el peix és cultura”.

La firma egarenca forma part de la participació agrupada que organitza el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, a través de Prodeca (Promotora d’Exportacions Catalanes), amb l’objectiu de donar suport a la seva tasca de comercialització exterior i posicionament internacional en aquesta fira que acull per primer cop Barcelona i que se celebra des d’aquest dimarts i fins dijous.

JGutierrez Food Trading, amb seu al polígon industrial Segle XX, va ser fundada el 2014 per part de José Gutiérrez i el seu fill, també José, després d’un incendi que l’any 2010 que va fer desaparèixer Pescados Gutiérrez, que havia nascut el 1985 i havia estat una empresa rellevant en l’elaboració de productes en semiconserva, de peix fred i congelat. JGutierrez Food Trading treballa, principalment, amb cefalòpodes, peixos i crustacis per a diversos clients, i disposa de marca pròpia d’envasat, Alba Brand.

Després de 28 anys celebrant-se a Brussel·les (Bèlgica), la Seafood Expo Global es trasllada a Barcelona amb l’objectiu de consolidar-se com a “hub” de productes del mar a Europa. En la seva última edició, el 2019, el saló va reunir a més de 29.000 persones de 155 països i 2.000 empreses de tot el món, per establir contactes i fer negocis; un pol d’atracció d’importadors, exportadors, majoristes, restaurants i altres empreses del sector, per oferir les últimes novetats dels productes del mar.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Una firma de Terrassa, al principal saló del sector del peix
To Top