Publicitat
Diners

Circutor, a la tercera edició de Go Mobility

La companyia vallesana hi presenta les seves novetats en carregadors per a vehicles elèctrics

L’empresa vallesana Circutor, fundada a Terrassa i amb seu des de fa uns anys a Viladecavalls, participa entre aquest dimecres i dijous en la tercera edició de la fira de mobilitat sostenible Go Mobility, punt de trobada dels principals actors públics i privats del sud d’Europa dedicats a l’automoció.

La fira, que se celebra a Irun, està gestionada per la fundació MUBIL amb la intenció de seguir apostant per la promoció i implantació de solucions sostenibles per a la mobilitat. Així. Circutor, companyia especialitzada en eficiència energètica, hi presentarà les seves últimes novetats en sistemes de càrrega de vehicles elèctrics, cobrint des de la recàrrega domèstica amb els carregadors eHome i eNEXT fins a la recàrrega ràpida i ultraràpida a la via pública amb els carregadors Urban Master CCS, Raption 150 i Raption 400.

A més, l’empresa també participa des de dijous i fins divendres al XVII Congrés Anual de CIDE-Asociación de Distribuidores de Energía Eléctrica a Granada, on promocionarà les seves solucions de recàrrega elèctrica de vehicles, pèrgoles fotovoltaiques, analitzadors de xarxa portàtils amb qualitat de subministrament, sistemes de supervisió avançada en baixa tensió (SABT) i concentradors PLC PRIME.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Circutor, a la tercera edició de Go Mobility
To Top