Publicitat
Diners

Circutor participa en la fira més gran de la indústria solar

L’empresa vallesana hi presenta diverses solucions per avançar en eficiència energètica

Una marquesina fotovoltaica de Circutor

L’empresa vallesana Circutor, fundada a Terrassa i amb seu des de fa uns anys a Viladecavalls, estarà present en la fira més gran de la indústria solar a nivell mundial. La companyia, dedicada al disseny i la fabricació d’equips destinats a millorar l’eficiència energètica, participa a InterSolar 2022, que se celebra a Munic de l’11 al 13 de maig.

La firma vallesana hi presentarà i promocionarà diverses solucions que comercialitza en el marc de l’energia solar. En concret, l’empresa hi exposarà la seva solució de mesura STM (scanning tunneling microscope) amb comunicacions LoRA (una tecnologia ideal per a connexions a grans distàncies i per a xarxes de IoT en les quals es necessitin sensors que no disposin de corrent elèctric de xarxa) per a monitorar i supervisar instal·lacions generadores energia i assegurar el seu òptim rendiment.

Circutor també hi presentarà la seva nova gamma d’analitzadors de xarxes en corrent continu per fer seguiment de l’evolució de paràmetres elèctrics i consums en la xarxa de generació fotovoltaica.

A més, els visitants podran conèixer les marquesines fotovoltaiques per a la generació d’energia de Cicutor, unes instal·lacions associades a sistemes de recàrrega de vehicles elèctrics, aprofitant tot l’espai en aparcaments per donar ombra als vehicles estacionats, generar energia neta i recarregar qualsevol mena de vehicle elèctric.

La fira InterSolar ofereix una plataforma internacional per a la tecnologia solar, la fotovoltaica i la tèrmica solar. El lema d’enguany és “Connecting Solar Business” (“Connectant el Negoci Solar”).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Circutor participa en la fira més gran de la indústria solar
To Top